Terrasoverkapping

Wilt U vaker buiten zitten, gezellig buiten eten of langer genieten van b.v. zwoele zomeravonden met de welbekende hollandse regenbui?

Dan is een terrasoverkapping of veranda echt iets voor u! Met een veranda geniet u optimaal van het buitenleven. Het is een betaalbaar verlengstuk van uw woning, dat u de kans geeft om al vroeg in het voorjaar, maar ook tijdens een regenbui buiten te zitten.

Wij leveren veranda's van: Brustor, Weinor, GardenDreams, en Erhardt.

**Nieuw bij Folkers!** Wat dacht u van een veranda met schuifdak! Nooit geen probleem meer met schoonmaken of schilderen boven de veranda, u schuift het dak op en steekt simpelweg de ladder erdoor!

De veranda is vervaardigd uit aluminium, een duurzaam materiaal dat bovendien onderhoudsvriendelijk is.
Het dak kan met veiligheids glas of polycarbonaat platen geleverd worden!

Hierbij de link naar het filmpje van het schuifdak. https://www.youtube.com/watch?v=2kAgQwmwWQA

Of de complete outdoor living collectie van Brustor, met electrisch, schuif en of kanteldak waterdicht en e.v.t. vrijstaand!

Ook NIEUW te leveren van Weinor®! Terrazza Pure – het kubistische glazen terrasdak

Weinor Terrazza Pure, het nieuwe glazen terrasdak van weinor, is gebaseerd op een moderne kubistische dakvorm gecombineerd met een innovatieve constructie. Klassieke terrasdaken lopen schuin af zodat het regenwater kan aflopen. Bij de Terrazza Pure is de helling in de frameconstructie geïntegreerd en daardoor van buitenaf niet zichtbaar. Het resultaat: een helder en kubistisch design in combinatie met een betrouwbare afwatering – de perfecte oplossing voor iedereen, die van veel natuurlijk licht op het terras wil genieten en gelijktijdig waarde hecht aan een betrouwbare en modern vormgegeven weersbescherming. 

Meer info: https://www.weinor.nl/terrazzapure/#/

 

Voor de afwerking bieden wij verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de uitstraling die u wenst!

Tevens kunnen wij de voor of zijwanden dicht maken d.m.v. o.a. glazen schuif (draai) systemen van Weinor, Sunflex, Erhardt, Sunparadise & GardenDreams of d.m.v. screens, waarmee u gelijk een goede zonwering en windvanger heeft!

Ook voor de zonwering op of onder het dak heeft Folkers diverse mogelijkheden, Folkers Zonweringen heeft de oplossing!

Tevens kunnen wij uw veranda funderen met Krinner schroefpalen, Folkers Zonweringen werkt naar volle tevredenheid – met KRINNER schroeffundamenten vanwege onderstaande argumenten:

  • niet meer graven à geen grond afvoeren
  • geen beton storten
  • geen montagewachttijd
  • direct belastbaar
  • in vrijwel alle weersomstandigheden te plaatsen
  • statisch getest
  • lange levensduur
  • milieuvriendelijk
  • herplaatsbaar
  • omgevingsgrond wordt niet beschadigd
Image
Image
img_7029.jpg

folkers-zonweringen-mussel-overkapping-met-screens3.jpg
img_7476.jpg
191.-alu-vaste-wand-ral-9001-met-glas.jpg

Over Folkers Zonweringen

Ons bedrijf is van oudsher een 'gronings' familiebedrijf dat ruim 30 jaar geleden in Emmeloord gevestigd is. Door de jaren heen is zowel het bedrijf als het assortiment gegroeid, met als resultaat een grote geheel vernieuwde showroom aan de Bouwerskamp 7 in Emmeloord.

romazo garant

Bezoekadres

Folkers Zonweringen

Bouwerskamp 7

8301 AE Emmeloord

Telefoon: 0527-615545

Mob. 06-39845349

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag: 10:00 tot 16:00 

Op maandag of 's avonds op afspraak geen probleem!

Overige Informatie

Door het Nederlandse klimaat hebben zonweringen, rolluiken, garagedeuren en veranda’s veel te verduren. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en verlengt de levensduur van uw eigendom. Bel ons gerust, wij informeren u graag over de mogelijkheden van onderhoud en reparatie. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar!