Pergola's

Hier vindt u informatie over pergola's
Deze unieke zonwering beschermt u tegen zon, regen en wind, en middels 1 druk op de knop zit u weer in de openlucht!

De pergola is door het toepassen van een veerspan systeem, dit kan middels  torsieveren en kabels of polyester trekbanden, hierdoor kunnen er grote afmetingen worden bereikt van 6.5 mtr breed tot 5 meter uitval uit een stuk! de pergola's van Brustor (B-127 en B-128 zip), Erhardt (PM) en de Weinor Viva Plaza zijn van topkwaliteit, cassette schermen, zip/rits, gepoederlakt en alles rvs geschroeft. De pergola zonwering gaan 6 mtr x 5 mtr met 1 motor, 1 veld, deze zijn ook koppelbaar tot wel 16 mtr met 2 motoren. Nu ook Pergola met Zip geleiding in de showroom met variabele steunpaal voor optimale regenafvoer en schaduw windvast en supersterk!

De aandrijving gaat middels een motor en afstandsbediening van Somfy.

Zowel de Brustor, Weinor en de Erhardt zijn in diverse kleuren te verkrijgen, ook de vele optie's zoals een prachtige led verlichtings lijst, (welke bij Weinor is ingebouwd)een terrasverwarmer, zon/wind automaat of zelfs een cassette windscherm voor de zijkant(en)
2016-06-08-10.50.04.jpg
Pergola-1.jpg

Over Folkers Zonweringen

Ons bedrijf is van oudsher een 'gronings' familiebedrijf dat ruim 30 jaar geleden in Emmeloord gevestigd is. Door de jaren heen is zowel het bedrijf als het assortiment gegroeid, met als resultaat een grote geheel vernieuwde showroom aan de Bouwerskamp 7 in Emmeloord.

romazo garant

Bezoekadres

Folkers Zonweringen

Bouwerskamp 7

8301 AE Emmeloord

Telefoon: 0527-615545

Mob. 06-39845349

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag: 10:00 tot 16:00 

Op maandag of 's avonds op afspraak geen probleem!

Overige Informatie

Door het Nederlandse klimaat hebben zonweringen, rolluiken, garagedeuren en veranda’s veel te verduren. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en verlengt de levensduur van uw eigendom. Bel ons gerust, wij informeren u graag over de mogelijkheden van onderhoud en reparatie. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar!