Veranda

Hier vindt u informatie over verandas
Genieten van uw veranda

Rust uw overkapping uit met een hoogwaardige kwaliteitszonwering van Brustor of Erhardt bij Folkers Zonweringen. De zonwering kan naar keuze op het dak of als onderbouw gemonteerd worden.

Folkers Zonweringen levert een aantal types met zijgeleiding voor veranda's, serre's en hellende daken in glas.

In de zelfdragende, volledig gesloten kast zijn alle elementen ondergebracht die een feilloze werking van dit unieke systeem waarborgen. De speciaal ontworpen kast - in corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium - voorkomt het inrollen van bladeren en vuil in het doek.

Bij de XL types verlegt u via uitschuifbare zijgeleiders de schaduwgrens tot 1,25 meter buiten de veranda (optionele extensie).

Alle zonwering wordt op maat gemaakt, heeft een inbouwmotor en wordt door onze ervaren monteurs vakkundig gemonteerd.

Door de speciale vormgeving van de geleiders is er bijna geen lichtinval tussen doek en geleiders.
Veranda-1.jpg

Over Folkers Zonweringen

Ons bedrijf is van oudsher een 'gronings' familiebedrijf dat ruim 30 jaar geleden in Emmeloord gevestigd is. Door de jaren heen is zowel het bedrijf als het assortiment gegroeid, met als resultaat een grote geheel vernieuwde showroom aan de Montageweg 17 in Emmeloord.

romazo garant

Bezoekadres

Folkers Zonweringen

Wij zijn verhuisd!! 

Montageweg 17

8304 BG Emmeloord

Telefoon: 0527-615545

Mob. 06-39845349

Openingstijden

Maandags gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag: 9:00 - 17.00

Zaterdag 10.00 - 16.00

Op maandag of 's avonds op afspraak geen probleem!

Overige Informatie

Door het Nederlandse klimaat hebben zonweringen, rolluiken, garagedeuren en veranda’s veel te verduren. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en verlengt de levensduur van uw eigendom. Bel ons gerust, wij informeren u graag over de mogelijkheden van onderhoud en reparatie. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar!