Zonwering

Folkers Zonweringen levert knikarmschermen van verschillende fabrikanten:
 
Brustor   Sunmaster   Erhardt

Overkapping

Wilt u vaker buiten zitten, gezellig buiten eten of langer genieten met vrienden van zwoele zomeravonden? Dan is een veranda echt iets voor u!

Rolluiken

Rolluiken voor alle ramen en deuren. Vergeet al uw herinneringen aan rolluiken uit het verleden: de ratelende monsters van vroeger.

Garagedeur

Zoekt u een mooie nieuwe garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle comfort biedt, dan is Folkers de beste keus.

GARAGEDEUREN

Klik op de button van uw keuze voor meer informatie

Roma Garagedeuren

De deuren “van gisteren” zijn kanteldeuren. Deze deuren nemen veel plaats in tijdens het openen en sluiten van de garagedeur.  De laatste generatie garagedeuren zijn van zeer goede kwaliteit en nemen zeer weinig ruimte in.
roma-1.jpg

Novoferm Garagedeuren

Novoferm is specialist in vele vormen van toe- en uitgangen voor industriële gebouwen en de woningbouw. Met een ruime keuze krijgt u altijd een op maat gesneden oplossing
duoport.jpg

AW Garagedeuren

AW Nederland levert garage- en bedrijfsdeuren, aluminium ramen en deuren en hekwerken voor iedere situatie, in iedere prijsklasse en volledig op maat gemaakt.
Garagedeur2.jpeg

Over Folkers Zonweringen

Ons bedrijf is van oudsher een 'gronings' familiebedrijf dat ruim 30 jaar geleden in Emmeloord gevestigd is. Door de jaren heen is zowel het bedrijf als het assortiment gegroeid, met als resultaat een grote geheel vernieuwde showroom aan de Montageweg 17 in Emmeloord.

romazo garant

Bezoekadres

Folkers Zonweringen

Wij zijn verhuisd!! 

Montageweg 17

8304 BG Emmeloord

Telefoon: 0527-615545

Mob. 06-39845349

Openingstijden

Maandags gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag: 9:00 - 17.00

Zaterdag 10.00 - 16.00

Op maandag of 's avonds op afspraak geen probleem!

Overige Informatie

Door het Nederlandse klimaat hebben zonweringen, rolluiken, garagedeuren en veranda’s veel te verduren. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en verlengt de levensduur van uw eigendom. Bel ons gerust, wij informeren u graag over de mogelijkheden van onderhoud en reparatie. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar!