Zonwering

Folkers Zonweringen levert knikarmschermen van verschillende fabrikanten:
 
Brustor   Sunmaster   Erhardt

Overkapping

Wilt u vaker buiten zitten, gezellig buiten eten of langer genieten met vrienden van zwoele zomeravonden? Dan is een veranda echt iets voor u!

Rolluiken

Rolluiken voor alle ramen en deuren. Vergeet al uw herinneringen aan rolluiken uit het verleden: de ratelende monsters van vroeger.

Garagedeuren

Zoekt u een mooie nieuwe garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle comfort biedt, dan is Folkers Zonweringen de beste keus.

Overkappingen

Klik op de button van uw keuze voor meer informatie

Terrasoverkappingen

Wilt U vaker buiten zitten, gezellig buiten eten of langer genieten van b.v. zwoele zomeravonden met de welbekende hollandse regenbui? Dan is een veranda echt iets voor u!Terrasoverkapping animated Met een veranda geniet u optimaal van het buitenleven.
vaste-overkapping-glaswand.jpg

Pergola

Wat u wilt… een vrije hemel, een deel schaduw of zelfs tijdelijk bescherming tegen weer en wind? Geniet van de voordelen die een pergola zonwering u biedt!
Pergola-1.jpg

Veranda zonwering

Rust uw veranda of serre uit met een hoogwaardige kwaliteitszonwering die naar keuze op het dak of als onderbouw gemonteerd worden. naar keuze met zijgeleiding voor veranda's, serre's en hellende daken in glas.
veranda-serreoverkapping-folkers-zonweringen.jpg

Over Folkers Zonweringen

Ons bedrijf is van oudsher een 'gronings' familiebedrijf dat ruim 30 jaar geleden in Emmeloord gevestigd is. Door de jaren heen is zowel het bedrijf als het assortiment gegroeid, met als resultaat een grote geheel vernieuwde showroom aan de Bouwerskamp 7 in Emmeloord.

romazo garant

Bezoekadres

Folkers Zonweringen

Bouwerskamp 7

8301 AE Emmeloord

Telefoon: 0527-615545

Mob. 06-39845349

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag: 10:00 tot 16:00 

Op maandag of 's avonds op afspraak geen probleem!

Overige Informatie

Door het Nederlandse klimaat hebben zonweringen, rolluiken, garagedeuren en veranda’s veel te verduren. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en verlengt de levensduur van uw eigendom. Bel ons gerust, wij informeren u graag over de mogelijkheden van onderhoud en reparatie. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar!