Markiezen

Hier vindt u informatie over markiezen

Betalux

Brustor
De mooiste vorm van zonwering vandaag de dag is de markies. De meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt, een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het beschermen tegen de zon, heeft de markies nog een functie: door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies ook een verfraaing voor de gevel.

De mogelijkheden van Betalux markiezen zijn legio. Zo kunt u de keuze maken uit een aluminium, een hardhouten of een grenenhouten frame. Ook de bijpassende omkapping kan geleverd worden in deze materialen, maar nu ook in kunststof met het uiterlijk van hardhout!  

U kunt kiezen uit diverse modellen: standaard, petmodel, klapmodel, baldakijn of vaste markies.

Folkers Zonweringen in Emmeloord is trots op het ruime assortiment van haar markiezen.

Voor alle zonweringen van Folkers Zonweringen geldt:

doekkeuze uit Swela, Dickson en Sattler
zowel handbediend als motorisch leverbaar
eventueel voorzien van een volant
markiezen-1.jpg

Over Folkers Zonweringen

Ons bedrijf is van oudsher een 'gronings' familiebedrijf dat ruim 30 jaar geleden in Emmeloord gevestigd is. Door de jaren heen is zowel het bedrijf als het assortiment gegroeid, met als resultaat een grote geheel vernieuwde showroom aan de Bouwerskamp 7 in Emmeloord.

romazo garant

Bezoekadres

Folkers Zonweringen

Bouwerskamp 7

8301 AE Emmeloord

Telefoon: 0527-615545

Mob. 06-39845349

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag: 10:00 tot 16:00 

Op maandag of 's avonds op afspraak geen probleem!

Overige Informatie

Door het Nederlandse klimaat hebben zonweringen, rolluiken, garagedeuren en veranda’s veel te verduren. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en verlengt de levensduur van uw eigendom. Bel ons gerust, wij informeren u graag over de mogelijkheden van onderhoud en reparatie. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar!