Novoferm Garagedeuren

Hier vindt u informatie over Novoferm Garagedeuren
Brustor
Door de grote diversiteit in typen garagedeuren en afwerkingsmogelijkheden bent u verzekerd van een garagedeur die is aangepast naar uw wensen.
De kleur van de garagedeur kan worden afgestemd op de kleur van uw schilderwerk. Vrijwel iedere RAL-kleur is leverbaar.

Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig, omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind en bovendien dag en nacht vlekkeloos moet functioneren. Alle garagedeuren van Novoferm zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

U heeft al een deur op het oog, maar het plaatje is nog niet helemaal compleet? Werp dan eens een blik op onze accessoires. Een garagedeur kan hier eenvoudig mee worden uitgebreid.

Politiekeurmerk Veilig Wonen en verlichting (PKVW)

Met het oog op het dievengilde zijn de garagedeuren met PKVW aan te bevelen. Het doorvoeren van dit soort maatregelen levert bij diverse verzekeraars premiekorting op. Wie bescheiden begint, plaatst alvast LED ­lichtlijsten boven zijn huidige deur; deze verlichting gaat bijvoorbeeld met een tijdklok aan en uit.

Lichtopeningen

Wat ook in opkomst is? Garagedeuren die meewerken aan energiebesparing. Zo heeft Novoferm deuren met ingebouwde kunststof ramen, zodat overdag het licht in de garage uit kan blijven. Lichtopeningen zijn vooral aangenaam als u uw garage ook als hobbyruimte of als werkplaats gebruikt.

Over Folkers Zonweringen

Ons bedrijf is van oudsher een 'gronings' familiebedrijf dat ruim 30 jaar geleden in Emmeloord gevestigd is. Door de jaren heen is zowel het bedrijf als het assortiment gegroeid, met als resultaat een grote geheel vernieuwde showroom aan de Bouwerskamp 7 in Emmeloord.

romazo garant

Bezoekadres

Folkers Zonweringen

Bouwerskamp 7

8301 AE Emmeloord

Telefoon: 0527-615545

Mob. 06-39845349

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag: 10:00 tot 16:00 

Op maandag of 's avonds op afspraak geen probleem!

Overige Informatie

Door het Nederlandse klimaat hebben zonweringen, rolluiken, garagedeuren en veranda’s veel te verduren. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en verlengt de levensduur van uw eigendom. Bel ons gerust, wij informeren u graag over de mogelijkheden van onderhoud en reparatie. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar!