ZONWERING

Folkers Zonweringen levert knikarmschermen van verschillende fabrikanten:
 
Brustor  Sunmaster   Weinor

GARAGEDEUREN

Zoekt u een mooie nieuwe garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle comfort biedt, dan is Folkers Zonweringen de beste keus.

ROLLUIKEN

Roma® Rolluiken voor alle ramen en deuren. Vergeet al uw herinneringen aan rolluiken uit het verleden: de ratelende monsters van vroeger.

OVERKAPPING

 

Wilt u vaker buiten zitten, gezellig buiten eten of langer genieten met vrienden van zwoele zomeravonden? Dan is een veranda echt iets voor u! **Nu nieuw de veranda met schuifdak!! glas & polycarbonaat!**

 

Over ons

Gratis motor actie!

Gratis motor actie!


Folkers Zonweringen is al ruim drie decennia hét adres voor zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren in Emmeloord en wijde omgeving. Een écht familiebedrijf, waar men weet dat een klant pas tevreden is, als deze terugkomt.
Kwaliteit, duurzaamheid en betrokkenheid.
Folkers Zonweringen staat voor het leveren van kwaliteitsproducten. Zo zijn wij Selected Dealer van enkele topspelers op zonweringgebied, zoals Brustor, Roma, Weinor, Sunmaster, Erhardt, Unilux horren, Sunway raamdecoratie, Betalux Markiezen en Novoferm garagedeuren. Hoogwaardige producten die met een gerust hart aan uw woning gemonteerd kunnen worden.
Niets frustrerender dan een investering aan uw woning, waar u meer nawerk van heeft dan plezier. Folkers Zonweringen heeft als enige in de regio het Romazo keurmerk en is hiermee gecertificeerd voor uw zekerheid! Folkers Zonweringen gaat dan ook voor producten met een lange levensduur. Waarom zou u willen investeren in zonwering dat na vijf jaar al weer aan vervanging toe is?
Geen enkele woning is gelijk en ieders wensen zijn anders. Folkers Zonweringen bepaalt dan ook niet wat u nodig heeft, dat doet u zelf!
Bezoek gerust de showroom in Emmeloord. Aan de hand van enkele voorbeelden en een informatief gesprek krijgt u een goed beeld van wat er geschikt is voor woning én uw portemonnee.
Bellen of via de website een offerte opvragen is uiteraard ook mogelijk. Via een 'aan huis'-bezoek kan er deskundig advies worden gegeven, of een passende offerte worden opgesteld.

Folkers Zonweringen omdat:

  • Ruime showroom
  • Offerte op maat bij de klant thuis
  • Volledige garantie volgens Romazo-voorwaarden
  • Eigen VCA-gecertificeerde onderhoudsdienst
  • Eenvoudig te bereiken
  • Regelmatig speciale aanbiedingen
  • Wij kwaliteit voorop stellen!

Wij lossen het op!!

ALTIJD DE BESTE OPLOSSING
ALTIJD DE BESTE OPLOSSING
Bij Folkers Zonweringen vindt u altijd de beste, betaalbare en fraaie oplossing voor uw zon-vraagstuk
RUIME ERVARING IN VERKOOP EN MONTAGE
RUIME ERVARING IN VERKOOP EN MONTAGE
Ons ervaren vertrouwd team staat u altijd met raad en daad terzijde, of het nu gaat om advies, onderhoud of reparaties
ADVIES WANNEER EN WAAR HET U PAST
ADVIES WANNEER EN WAAR HET U PAST
Als u om wat voor reden dan ook niet tijdens onze normale openingstijden langs kunt komen, kunt u op ieder gewenst moment op afspraak langskomen. We kunnen zelfs bij ú langskomen als u daar prijs op stelt

SERVICE en REPARATIE

Door de diverse weersomstandigheden in ons land hebben zonweringen, rolluiken, garagedeuren en veranda’s veel te verduren. Door regelmatig onderhoud voorkomt u storingen en verlengt u de levensduur van deze producten. 
Ook is het mogelijk een abonnement af te sluiten voor jaarlijkse contróle en onderhoud.
Hebt u interesse? Bel gerust, wij informeren u graag.
Heeft u wel reparatie nodig, dan staan onze ervaren monteurs voor u klaar om uw probleem vakkundig en snel op te lossen!

De Weinor® Kubata nieuw in de showroom!

De Weinor® Kubata nieuw in de showroom!

Over Folkers Zonweringen

Ons bedrijf is van oudsher een 'gronings' familiebedrijf dat ruim 30 jaar geleden in Emmeloord gevestigd is. Door de jaren heen is zowel het bedrijf als het assortiment gegroeid, met als resultaat een grote geheel vernieuwde showroom aan de Bouwerskamp 7 in Emmeloord.

romazo garant

Bezoekadres

Folkers Zonweringen

Bouwerskamp 7

8301 AE Emmeloord

Telefoon: 0527-615545

Mob. 06-39845349

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag: 10:00 tot 13:00 

Op maandag of 's avonds op afspraak geen probleem!

Overige Informatie

Door het Nederlandse klimaat hebben zonweringen, rolluiken, garagedeuren en veranda’s veel te verduren. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en verlengt de levensduur van uw eigendom. Bel ons gerust, wij informeren u graag over de mogelijkheden van onderhoud en reparatie. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar!