Uitvalscherm

Klik op het merk van uw keuze of scrol naar beneden

Brustor

Brustor

Sunmaster

Sunmaster

Brustor

Brustor B2085

De brustor B-2085 is een stormvast uitvalscherm met vaste arm in een gesloten kast. Doordat de kast wat groter is kunnen nog grotere breedtes worden geleverd, terwijl stevigheid blijft gegarandeerd.

Meer info
Brustor B2100

De Brustor B-2100 is een stormvast uitvalscherm met vaste armen. Een sluitende aluminium cassette beschermt het doek en de mechanische onderdelen tegen gure weeromstandigheden.

Meer info
Sunmaster SunCube

De SunCube-serie uitvalschermen bevat de nieuwste modellen van Sunmaster. Bij het ontwerpen van de SunCube en SunCubeXL is veel aandacht besteed aan kwaliteit en design. Het resultaat is dan ook een serie luxueuze en moderne uitvalschermen.

Meer info
Sunmaster SunCubeXL

De SunCube-serie uitvalschermen bevat de nieuwste modellen van Sunmaster. Bij het ontwerpen van de SunCube en SuncubeXL is veel aandacht besteed aan kwaliteit en design. Het resultaat is dan ook een serie luxueuze en moderne uitvalschermen.

Meer info
SunCar & SunCarXL

Consumenten en bedrijven kiezen al jaren voor het Suncar en SunCarXL uitvalscherm. Een gunstige prijs-kwaliteit verhouding en volop keuze in afmeting, kleur, dessins en type arm.

Meer info
SunProject

Het SunProject uitvalscherm is één van de meest traditionele zonweringen. De bewezen kwaliteit in combinatie met de gunstige prijsstelling maken dit scherm een geliefd product in zowel de consumenten- als de zakelijke markt.

Meer info

Over Folkers Zonweringen

Ons bedrijf is van oudsher een 'gronings' familiebedrijf dat ruim 30 jaar geleden in Emmeloord gevestigd is. Door de jaren heen is zowel het bedrijf als het assortiment gegroeid, met als resultaat een grote geheel vernieuwde showroom aan de Bouwerskamp 7 in Emmeloord.

romazo garant

Bezoekadres

Folkers Zonweringen

Bouwerskamp 7

8301 AE Emmeloord

Telefoon: 0527-615545

Mob. 06-39845349

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag: 10:00 tot 16:00 

Op maandag of 's avonds op afspraak geen probleem!

Overige Informatie

Door het Nederlandse klimaat hebben zonweringen, rolluiken, garagedeuren en veranda’s veel te verduren. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en verlengt de levensduur van uw eigendom. Bel ons gerust, wij informeren u graag over de mogelijkheden van onderhoud en reparatie. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar!