Binnenzonwering

Binnenzonwering: sfeervol en functioneel

De mate van lichtinval is sfeerbepalend in een woonkamer of keuken. Met binnenzonwering valt dit perfect te reguleren. Wilt u veel lichtinval bij een sombere dag, of de zon buitenhouden wanneer deze op haar felst schijnt? U bepaalt, want u heeft de touwtjes in handen.

Folkers Zonweringen heeft vele soorten binnenzonwering, waaronder die van Flexcolours, Sunway en Verosol. Dat is niet alleen kwaliteit, het ziet er ook nog zeer mooi uit.

Elk merk heeft zijn eigen kwaliteiten en specialiteiten. Zo is ons aanbod voor iedereen toegankelijk en betaalbaar. Bovenal kunnen wij zo volledig aan uw woonwensen voldoen. Of het nu gaat om warmtewering, lichtwering, het uitzicht overdag of juist de privacy 's avonds; we nemen de tijd voor u, zodat we uiteindelijk tot de juiste keuze zullen komen.

Ruime keuze in verschillende soorten binnenzonwering

  • Rolgordijnen
  • Verticale lamelgordijnen
  • Plissé gordijnen
  • Multishades
  • Jaloezieën
  • Vouwgordijnen
  • Duettes
  • Shutters / Fractions

 

Klik op de button van uw keuze voor meer informatie

Rolgordijnen

Huizen zijn niet meer standaard. Raampartijen ook niet. Folkers Zonweringen heeft voor ieder raam een passend rolgordijn.

Jaloeziën

Horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm breedte. Met de verschillende uitvoeringen kan in ieder interieur een persoonlijke uitstraling gecreëerd worden.

Verticale Lamelgordijnen

Er is geen product dat functionaliteit en sfeer zo goed combineert als verticale jaloezieën. Ze zorgen in gesloten toestand voor privacy. In open toestand geven ze een prachtige lichtinval en lichtfiltering.
Verticalejaloezieen-5.jpg

Vouwgordijnen

U zoekt sfeer en warmte in huis? Er is geen gordijn dat het interieur zoveel warmte en geborgenheid kan geven als een vouwgordijn, gemaakt van een mooie stof.

Shutters / Fractions

Shutters zijn het best te omschrijven als binnenluiken van hout met een bedieningslat aan de voorzijde waarmee de lamellen handmatig open en dicht gedaan kunnen worden.

Nu nieuw bij Folkers in de showroom: Fractions van Unilux! de compacte aluminium shutter!

Duettes

Duette® shades bestaan uit 2 lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Dit zorgt voor isolerende eigenschappen van het product. Bijkomend voordeel is dat er geen zichtbare koordgaatjes zijn.

Multishades

De multishade is een (rol)gordijn met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met de kettingbediening de multishade op en neer te laten, kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen

Plisségordijnen

Plisségordijnen (shades) bestaan uit mooie geplooide stoffen. De Folkers Zonweringen Plissé© collectie biedt verschillende stofkwaliteiten.

Draai-kiepramen

Speciaal voor kunststof kozijnen is er een uniek raamdecoratieprodukt: de Splendid pliss. Het wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststofglaslatten van het kozijn.

Silverscreen

Silverscreens zijn de nieuwe generatie rol screens welke binnen worden gemonteerd. Het oprolbare Silverscreen doek is voorzien van een ultra dun laagje aluminium, welke werkt als een reflecterend warmteschild.
verosol-zilverscreen.jpg

Over Folkers Zonweringen

Ons bedrijf is van oudsher een 'gronings' familiebedrijf dat ruim 30 jaar geleden in Emmeloord gevestigd is. Door de jaren heen is zowel het bedrijf als het assortiment gegroeid, met als resultaat een grote geheel vernieuwde showroom aan de Bouwerskamp 7 in Emmeloord.

romazo garant

Bezoekadres

Folkers Zonweringen

Bouwerskamp 7

8301 AE Emmeloord

Telefoon: 0527-615545

Mob. 06-39845349

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag: 10:00 tot 16:00 

Op maandag of 's avonds op afspraak geen probleem!

Overige Informatie

Door het Nederlandse klimaat hebben zonweringen, rolluiken, garagedeuren en veranda’s veel te verduren. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en verlengt de levensduur van uw eigendom. Bel ons gerust, wij informeren u graag over de mogelijkheden van onderhoud en reparatie. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar!