Rolluiken

Hier vindt u informatie over rolluiken
Logo-Roma.png
De veelzijdigheid van een rolluik

In eerste instantie moet een rolluik natuurlijk het zonlicht buiten houden.  En dat doen rolluiken als de beste. Maar u beleeft er zo veel meer plezier aan.
  • Behalve een heuse sfeermaker is een rolluik een energiezuinig alternatief voor airconditioning. U kunt tot 40% procent aan stookkosten besparen!
  • Rolluiken houden inbrekers op afstand. Folkers Zonweringen kan u rolluiken aanbieden met extra veiligheidsopties, die zelfs de meest gehaaide indringers geen kans geven.
  • Wonen aan een drukke straat brengt extra geluidshinder met zich mee. Rolluiken met schuim gevulde lamellen zorgen voor een zeer goede nachtrust.
De tijd van ratelende geluidsbakken ligt nu wel achter ons. De huidige generatie rolluiken is een hoogwaardige, goed doordachte aanvulling op uw woning.

Bij Folkers Zonweringen informeren we u graag over de eindeloze mogelijkheden die er zijn.

Rolluiken voor schuine of ronde kozijnen, geen probleem. Geïntegreerde insectenrolgordijnen, het kan.

U kunt zelfs uw brandalarm koppelen aan uw rolluiken zodat ze, in geval van nood, automatisch omhoog lopen.
Romarolluiken-1.jpg

Over Folkers Zonweringen

Ons bedrijf is van oudsher een 'gronings' familiebedrijf dat ruim 30 jaar geleden in Emmeloord gevestigd is. Door de jaren heen is zowel het bedrijf als het assortiment gegroeid, met als resultaat een grote geheel vernieuwde showroom aan de Bouwerskamp 7 in Emmeloord.

romazo garant

Bezoekadres

Folkers Zonweringen

Bouwerskamp 7

8301 AE Emmeloord

Telefoon: 0527-615545

Mob. 06-39845349

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag: 10:00 tot 16:00

Op maandag of 's avonds op afspraak geen probleem!

Overige Informatie

Door het Nederlandse klimaat hebben zonweringen, rolluiken, garagedeuren en veranda’s veel te verduren. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en verlengt de levensduur van uw eigendom. Bel ons gerust, wij informeren u graag over de mogelijkheden van onderhoud en reparatie. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar!